Beste deelnemers van Hangaut,

Zoals jullie in het nieuws gehoord hebben gaat het goede kant op met het onder controle houden van het corona virus. Dat betekent dat er op 1 juni weer een aantal versoepelingen van de corona maatregelen zijn geweest. Vanwege deze versoepelingen hebben we gekeken of we weer wat vaart kunnen krijgen in Hang-Aut, want eerlijk gezegd hebben we jullie toch wel gemist, en jullie ons misschien ook wel. Daarom zijn we blij dat we jullie kunnen melden dat we op vrijdagavond 12 juni van wal steken met een nieuwe activiteit: We gaan zeilen op de Friese meren in Sneek!

Natuurlijk gelden de corona maatregelen nog steeds en daarom zijn er wel een aantal bijzonderheden bij het zeilen:

Zo kunnen er maximaal drie mensen in een boot, dit is inclusief de schipper. Normaal gesproken kunnen er meer mensen in een boot, maar om de regel van 1,5 meter afstand bewaren tot elkaar te hanteren zijn er dus maximaal twee deelnemers en één schipper op de boot. Het is de verantwoordelijkheid van jullie, de deelnemers, zelf om de regel 1,5 meter afstand houden zoveel mogelijk na te leven. Hierdoor kunnen er helaas maar maximaal 10 deelnemers meedoen. Wees er dus snel bij!

Lijkt het je leuk om ook op deze gezellige middag aanwezig te zijn, geef je dan op tot en met woensdag 10 juni door een mailtje te sturen naar hangaut.leeuwarden@humanitas.nl

of via onze website www.hangaut-leeuwarden.nl

Groetjes en hopelijk tot dan,

Het soosteam