Geachte heer, mevrouw
De 3e editie komt er weer aan van de Prikkelarme kermis !
Wij willen u graag op de hoogte brengen dat er ook dit jaar weer een Prikkelarme kermis in Heerenveen.
Een kermis speciaal voor mensen met een beperking zoals :  Autisme, Adhd, Add, Pdd -Nos, ouderdom, downsyndroom en andere lichamelijk en geestelijke beperkingen.

Wat is een Prikkelarme kermis precies ?
 
Knipperde verlichting, harde muziek en snelle attractie’s. Voor de ééñ een must en plezier en de ander een ergenis. Maar er zijn ook mensen die zo enorm graag naar een kermis willen maar niet kunnen. Dit omdat zij een beperking hebben, zo kan je denken aan Adhd/Add , autisme, lichamelijke of geestelijke berperking. Maar het kan ook zijn dat je opa of oma graag nog eens naar een kermis wil gaan , of je kan zelf niet goed tegen de harde muziek. Daarom hebben wij de Prikkelarme Kermis in het leven geroepen.

De naam zegt het eigenlijk al, bij de Prikkelarme Kermis proberen wij de prikkels weg te nemen. De muziek staat uit of eventueel zacht, daarnaast is de verlichting uit waar dit mogelijk is. Ook de snelheid van de attractie’s worden speciaal voor deze doelgroep aangepast. De snelheid gaat naar een lager niveau.  Kortom perfect om alsnog kermis te kunnen vieren ! Ook als u gewoon eens rustig over de kermis heen wilt lopen. De toegang voor de Prikkelarme Kermis is voor iedereen toegankelijk ! Wij nodigen u van harte uit. Wij waarderen het als u dit evenement deelt met uw clienten, kennissen, vrienden en andere instanties.

Want Kermis vieren is voor iedereen !!!