Beste Deelnemers,

Het Soosteam wenst jullie allen een fantastisch en gezond 2020!!! Het nieuwe jaar is daar dus heeft Hang-Aut een nieuwjaarsbijeenkomst georganiseerd op vrijdag 10 januari in Smoel om het nieuwe jaar met onze deelnemers in te luiden.Het wordt een gezellige avond met hapjes en drankjes.

Uiteraard kijken wij alweer uit naar een jaar vol leuke activiteiten met jullie als deelnemers. Dit jaar willen we graag activiteiten gaan doen die jullie zelf mogen kiezen. Graag willen we de nieuwjaarsbijeenkomst dan ook gebruiken om samen met jullie de activiteiten van het aankomende halfjaar te bedenken en misschien zelfs te organiseren. Dus kom allen langs, en deel je ideeën met ons en de andere deelnemers!! Lijkt het je ook leuk om hierbij aanwezig te zijn?Geef je dan uiterlijk donderdag 9 januari op dooreen e-mail te sturen naar: hangaut.leeuwarden@humanitas.nl of via onze website www.hangaut-leeuwarden.nl.

Praktische info: Je bent welkom vanaf 19.00 uur in de Smoel.We vragen een eigen bijdrage van €3 p.p.

Contact:Mocht je op het laatste moment toch niet kunnen komen, vertraging hebben of ons niet kunnen vinden? Dan kun je ons vanaf één uur voor aanvang van de activiteit bereiken op telefoonnummer: 06-49196425