Stichting Mama Vita Drachten

Stichting Mama Vita is een actief platform/steungroep voor, door en met moeders van kinderen met een diagnose in het autismespectrum (of een vermoeden daarvan).

Het doel van de stichting is de moeders opleiden naar eigen regie en kracht door middel van onderling contact, trainingen, lezingen en workshops. Hierbij staan de eigen attitude en de persoonlijke ontwikkeling van de moeders voorop. Ambassadeur van de stichting is de bekende biopsycholoog Martine Delfos.
Stichting Mama Vita is een landelijke organisatie, die georganiseerd is in regio's. Er zijn inmiddels zo'n twintig regio's in het land, waaronder in Drachten. In Drachten is er een keer in de maand op vrijdagochtend een bijeenkomst van 9.30u tot 11.30u. In principe elke eerste vrijdag in de maand, maar i.v.m. vrije dagen e.d. wil dit wel eens verschuiven. Je bent altijd welkom een keer vrijblijvend te komen kijken. Als het wat voor je is vragen we je lid te worden van Stichting Mama Vita. Voor €30 per jaar mag je dan in alle regio's naar bijeenkomsten die je aanspreken. Twee keer per jaar ontvang je het blad Mama Vita en je kan met korting deelnemen aan de jaarlijkse landelijke dag.

Meer informatie

Wil je een keer meedoen in Drachten, dan kan je je aanmelden bij Lizette Rosenboom via lizette@samenwijzer.com. Voor meer informatie en lidmaatschap kan je terecht op www.stichtingmamavita.nl