Steun bij rouw en verlies (Humanitas)

Gericht op ondersteuning van mens tot mens aan nabestaanden die hun dierbare hebben verloren. Ook bedoeld voor kinderen en jongeren die een dierbare moeten missen, of die verlies moeten verwerken na echtscheiding.

Humanitas Zuidwest Friesland start in februari 2020 weer een lotgenotengroep. Rouwen is heel moeilijk en hoe je dat moet doen kan niemand je vertellen. De vrijwilligers van Humanitas kunnen u helpen om dit grote verdriet bespreekbaar te maken en u hierbij ondersteunen.
Het doel van deze lotgenotengroep is mensen die een dierbare hebben verloren met elkaar in contact brengen om ervaringen uit te wisselen en erkenning en herkenning bij elkaar vinden. Het is ook bedoeld voor kinderen en jongeren die een dierbare moeten missen, of die verlies moeten verwerken na echtscheiding. Vrijwilligers zijn beschikbaar om te praten met mensen die een rouwproces doormaken, zowel individueel als in gespreksgroepen. In een groep zitten 6 tot 8 personen. Deelname is gratis.

Meer informatie

Ga naar de website www.humanitas.nl van Humanitas of neem contact op met het Steunpunt Zelfhulp via het contactformulier op deze website.

Steun bij Rouw: Mevr. T. Reinsma
tel: 06-41951960
email: verlies@humanitas-zwf.nl