Op dit gedeelte van de website vind je een overzicht van zelfhulpgroepen in Friesland. De zelfhulpgroepen staan op alfabetische volgorde. In het linkermenu kun je een categorie aanvinken, om de zelfhulpgroepen te vinden met betrekking tot een bepaalde categorie. Mocht je een groep zoeken, maar vind je deze niet in het overzicht terug? Neem dan contact met ons op en wij gaan alsnog kijken of er geschikte groep voor jou is in Friesland.


Al-anon familiegroepen / Al-ateen

Een groep voor familie en vrienden van alcoholisten.

Bekijk groep
Zelfhulp Friesland - Brekende tak
Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun partners, familie, vrienden, hulpverleners en andere belangstellenden.

Bekijk groep

Angst Dwang en Fobie Stichting (ADF)

De ADF stichting is een landelijke patiëntenvereniging die zich ook in Friesland inzet voor mensen met angst- en dwangproblemen en fobieën.

Bekijk groep

Anoiksis

Anoiksis organiseert lotgenotencontact voor mensen met psychose gevoeligheid.

Bekijk groep

Anonieme alcoholisten (AA)

De AA is een werkgroep waar je steun vindt bij een alcoholverslaving.

Bekijk groep

Autisme Info Centrum

Autisme Info Centrum Het Autisme Info Centrum is een plek om te praten over autisme met iemand die je begrijpt NVA Autisme Info Centrum Het NVA Autisme Info Centrum (NVA-AIC) is een plek om te praten over autisme met iemand die je begrijpt. Wat kan het NVA-AIC in Harlingen voor u doen? De vrijwilligers van […]

Bekijk groep

Autisme Kafé Tytsjerksteradiel (AKT-diel)

Het Autisme Kafé Tytsjerksteradiel (AKT-diel) biedt ouders, familie, mantelzorgers, leerkrachten en andere betrokkenen die te maken hebben met autisme spectrum stoornis (ASS) de gelegenheid elkaar te ontmoeten in ‘het Kafé’.

Bekijk groep

Balans Digitaal

Balans Digitaal is er voor ouders van kinderen met ontwikkelingsstoornissen bij leren en/of gedrag, waaronder ADHD, dyslexie, het Syndroom van Asperger en PDD-NOS.

Bekijk groep
Zelfhulp Friesland - Brekende tak
Borstkanker Vereniging Nederland

De Borstkanker Vereniging Nederland is een vereniging met een afdeling in Friesland voor alle mensen die met borstkanker te maken hebben (gehad) of die erfelijk belast zijn.

Bekijk groep

Buitenveldertgroepen (Stichting Zelfhelp Nederland)

Buitenveldert is voor iedereen die zich wil losmaken van een dwangmatige manier van leven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld drank, drugs, medicijnen, gokken en eten.

Bekijk groep

COC Friesland

COC Friesland Het COC komt al sinds 1946 op voor de belangen van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders (LHBT’s).   Wij zetten ons in voor gelijke rechten, emancipatie en sociale acceptatie van LHBT’s in Nederland en in het buitenland. COC beschikt als één van de weinige LHBT-organisaties ter wereld over een speciale consultatieve status bij […]

Bekijk groep

Cocaine Anonymous (CA)

Cocaine Anonymous is een groep voor mensen met cocaïne- of ander drugsprobleem.

Bekijk groep