Ik ben een jongen van 27 jaar en sinds mijn 5e weet ik dat ik PDDNOS heb. Tegenwoordig valt dit onder de verzamelnaam ASS. Omdat ik dit heb zijn bepaalde dingen voor mij moeilijker dan voor andere mensen, vooral het aangaan van sociale contacten. Ik ben een tijd op zoek geweest naar gelegenheden waar ik andere mensen kan ontmoeten en waar ik contact kan hebben met andere mensen. Een kennis van mij wees me erop dat er een groep bestaat voor mensen met ASS die bij elkaar komen om leuke dingen te doen. Dit is de groep Hangaut. Dit leek mij wel interessant. Ik heb toen het programma van Hangaut opgezocht en ik besloot om naar een activiteit te gaan. Dit was de activiteit Pitch en Putt golf. Dit had ik nog nooit gedaan maar ik vond dit best wel leuk om te doen.

Na deze eerste activiteit ben ik nog naar een aantal activiteiten geweest, o.a. de quiz night, de spellenavond en de nieuwjaarsbijeenkomst met bingo. Tijdens deze activiteiten heb ik met meerdere mensen gesproken, er zijn ook een aantal vaste bezoekers waar ik contact mee heb. In de toekomst verwacht ik dat ik nog regelmatig naar een activiteit zal gaan, het is altijd gezellig en er zijn vaak leuke activiteiten. Soms zijn er activiteiten die ik nog nooit heb gedaan, dan is het voor mij moeilijk om een beslissing te nemen.

Samenvattend is Hangaut voor mij een groep die mij in contact laat komen met mensen die ook ASS hebben en ervoor zorgt dat ik leuke, soms nieuwe activiteiten onderneem.