18 sep 2018

Definitieve uitnodiging filmavond 21 september

Beste deelnemers van Hangaut,

Als bijlage vinden jullie de definitieve uitnodiging voor de filmavond van vrijdag 21 september. Hierin staat ook meer informatie over de film die we gaan bekijken.

Je kunt je tot en met 20 september opgeven door een mailtje te sturen naar hangaut.leeuwarden@humanitas.nl of via onze website www.hangaut-leeuwarden.nl.

Groetjes,

Het soosteam

17 sep 2018

Uitnodiging Alzheimercafe 2 oktober

Beste Bezoeker,
Hierbij de uitnodiging voor ons cafe in de maand Oktober.
Het is iets vroeger dan anders omdat ik stop met het Alzheimercafe.
Ik heb een andere baan gekregen waarbij ik op dinsdag moet werken en dus het cafe niet meer kan bezoeken.
Ik heb dit werk met heel veel plezier gedaan met een hele grote groep betrokken mensen.
Persoonlijk wens ik U allen veel goeds voor de toekomst.
A. Switters
11 sep 2018

Uitnodiging stadswandeling Sameland

Op zondag 21 september houdt Sameland een stadswandeling door Sneek. Graag willlen we jullie op de hoogte brengen van onze nieuwe activiteit.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Sameland

28 aug 2018

Persbericht Papa Mama Café Drachten

Maak kennis met het Papa Mama Café in Drachten

Het Papa Mama Café bestaat al een paar jaar in Smallingerland en wordt met veel plezier bezocht. Het is een ontmoetingsplek voor ouders van kinderen van 0 t/m 4 jaar. Ouders zijn van harte welkom op woensdag 12 september van 10.00 tot 11.30 uur. Ze kunnen kennismaken met de opzet van de bijeenkomsten die maandelijks door het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Smallingerland en Bibliotheek Drachten worden georganiseerd. Ook is er een pedagoge aanwezig voor het beantwoorden van opvoedvragen. Na afloop krijgen de ouders een leuke goodiebag mee naar huis. Het Papa Mama Café is in Bibliotheek Drachten, Museumplein 1 en is gratis, inclusief een kopje koffie of thee. Voor de kleintjes is er oppas. Aanmelden is wenselijk, maar niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Smallingerland, www.cjgsmallingerland.nl.

LEES MEER

28 aug 2018

SamenSterkdag bij Visio 28 september

Beste lezer,
 
Op vrijdag 28 september 2018 is er een SamenSterkdag in Vries bij Visio voor mensen met een beperking, familieleden en medewerkers. Er zijn workshops en lezingen over onderwerpen als: meepraten over het ondersteuningsplan, zelf zeggen wat je wilt in het leven, je held kiezen als het gaat over leven in vrijheid, in gesprek over het netwerk of over ouder worden en goede zorg. De dag wordt georganiseerd door de organisaties van de kwaliteitsagenda gehandicaptenzorg ‘Samen Sterk voor Kwaliteit’, samen met gastorganisatie Visio.  Kom ook en doe mee! Stuur deze uitnodiging gerust door naar andere ouders/ familieleden, cliënten en medewerkers. Graag zelfs!!

LEES MEER

20 aug 2018

Activiteitenschema Hangaut september t/m december

Beste deelnemers van Hangaut,

Als bijlage vinden jullie het activiteitenschema van Hang-Aut voor de maanden september tot en met december 2018. In dit schema staat welke activiteiten we gaan doen en de datums wanneer we deze doen.

Degenen die al langer bij Hang-Aut komen zijn met het onderstaande bekend, maar het is wel goed dat iedereen ervan op de hoogte is:

Voor elke activiteit maken we een uitnodiging waarin we meer informatie geven over de desbetreffende activiteit, bijvoorbeeld het tijdstip en de kosten voor deelname.

Deze uitnodigingen plaatsen we anderhalve tot één week van tevoren op onze website www.hangaut-leeuwarden.nl.

Ook is het mogelijk dat we je de uitnodigingen toe mailen. Als je hier interesse voor hebt kun je een mailtje sturen naar hangaut.leeuwarden@humanitas.nl

Groetjes,

Het soosteam

09 jul 2018

Uitnodiging NAH Lotgenoten

Goedemorgen,

Hier vindt u de nieuwe uitnodiging voor de komende periode van NAH Zorg lotgenoten contact.
Graag tot ziens bij de komende activiteiten!
09 mei 2018

Verslavingsgroep bij Ixta Noa

Vanaf 30 januari starten we bij Ixta Noa Leeuwarden met een wekelijkse verslavingsgroep op de dinsdagavond van 19.00 – 21.00 uur.

Heb je een verslaving gehad of ben je nog in herstel en heb je behoefte om met lotgenoten jou ervaring te delen?
Loop je nog tegen dingen aan, zit je tussen behandelingen in of ben je net klaar met je behandeling?

De nazorggroep gaat over delen van ervaringen op verslavingsgebied, hoe ga je ermee om in je dagelijks leven, waar loop je nog tegen aan. Dit zijn onderwerpen die aan bod komen tijdens de wekelijkse bijeenkomst aan de willemskade 23 bij Ixta Noa

Voor vragen of om je aan te melden, bel je naar het Praktijkhuis van Ixta Noa Leeuwarden : 058-2133997 of mail je naar leeuwarden@ixtanoa.nl
Er zijn geen kosten aan verbonden.

22 feb 2018

Depressiegroep bij Ixta Noa Leeuwarden

Vanaf 15 februari starten we bij Ixta Noa Leeuwarden met een tweewekelijkse depressiegroep op de donderdagochtend van 10.30 – 11.30 uur.

Ben jij depressief of ben je depressief geweest en vind je het fijn om hier over te praten dan ben je van harte welkom. Deze groep gaat over het delen van ervaringen op stemmingsgebied. Hoe ga je ermee om in je dagelijkse leven en waar loop je tegen aan. Dit zijn onderwerpen die aan bod komen tijdens deze bijeenkomsten aan de Willemskade 23 bij Ixta Noa Leeuwarden.

Voor vragen bel je naar het praktijkhuis van Ixta Noa Leeuwarden: 058 – 2133997 of mail naar leeuwarden@ixtanoa.nl
Je hoeft je niet op te geven en er zijn geen kosten aan verbonden.

Geplande datums
MRT1
Do 10:30 – 11:30
MRT15
Do 10:30 – 11:30
MRT29
Do 10:30 – 11:30